NARA PARK : A Cute Deer Bowing

Monday, June 22, 2020 Osaka, Japan

Peaceful place with deer surrounding. The two best time to visit Nara Park are Oktober/November (fall) and March /April /May (spring). The Nara Park  is open 24 hours everyday. 


Is Nara Park free?


Yes, admission is free. Unless you are from Nara Station and you can use their shuttle bus from there. Just pay for 300 yen (i guess). But if you want to feed the deer you can purchase the deer crackers during your visit. 

A pack of 10 crackers costs 150 yen. You can feed them as much as you can. So Cool! But they are unpredictable, so be careful :P

What should i wear to Nara Park?


Don't wear flowery clothing/skirts as they may mistake it for food and take a bite out of it! Trust me :P.

Can you touch deer in Nara Park?


Nara's deer are small compared to the deer in other parts of the world. You will probably want to pet then because they are so cute! If they lay down to relax somewhere the might even let you touch them but usually, they will not enjoy being petted.

Why do deer in Nara Park bow?


They bowing for a treats. Only when you bowing to them. Maybe you can refer this video on how they bowing.


Nara Park is a must place to visit when you come to Osaka or Kyoto. One day is sufficient to see most of the sights within Nara. You can do this itinerary starting finishing in Kyoto or Osaka (if you wish). But you might find it more relaxing to stay or night in Nara.

Nara is even closer to Osaka than it is to Kyoto. As is the case with Kyoto, you can choose between the JR Line and the private Kintetsu Line.










15 comments

  1. aaa comelnya dia bow! Dah la Nara deer memang comel dah. Geramnya tengok. Rasa nak pergi sana semata nak jumpa rusa ni haha

    ReplyDelete
  2. Ni memang dah masuk dalam list kalau jadi bulan 9 ni ke sana, tapi sebab cancel, so mampu baca dan save dulu apa yang Fana tulis, senang jadi rujukan nanti...

    ReplyDelete
  3. Best yer layan gambar travel ni. rindu yer terbang pergi travel dan holiday di tempat orang..

    ReplyDelete
  4. Suka tengok pic nih, semua orang tengah murung rindu nak travel, harap-harap covid hilang dengan segera.. kita semua gembira travel in the world :) InsyaAllah Aamiin

    ReplyDelete
  5. cantik nya gambar dalam entry ni. edit guna apa ye. ingat nara pelakon korea la tadi. okey boleh save tempat ni. masuk list nak pergi travel nanti. nanti tu nanti la

    ReplyDelete
  6. wah jinak juga ya rusa dia. cantik tempat ni. harap dptlah tahun ni gi korea

    ReplyDelete
  7. Lawa-lawa gambar..tengok gambbar memang tergoda rasa nak pergi juga. Bestnya dapat travel.

    ReplyDelete
  8. Bestnya, kalau ada rezeki memang nak pergi je tempat-tempat macam ni, tengok budaya orang. Kalaulah Malaysia juga ada tempat macam ni.

    ReplyDelete
  9. Bestnya, rugi pulak masa ke sana tak pergi Nara Park ni. Harap2 dapatlah ke sana lagi dan boleh le terjah tempat2 yang belum pergi

    ReplyDelete
  10. I was planning to visit Japan again this year but Covid ruins my plan. But it is ok - I get to save more money for my next trip

    ReplyDelete
  11. I miss my Japan trip few years ago after reading your story, gonna plan a revisit & will include this park too. cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  12. Cantiknya Nara Park.. Bila lah agaknya daapt pergi sana :)
    tak pernah ke jepun lagi..kalau kesana bolah la add Nara park dlm list

    ReplyDelete
  13. Semoga wabah pandemi segera berlalu sehingga tidak ada larangan flight ke destinasi wisata impian.

    ReplyDelete
  14. I love to see the deer at Nara park too, they are so cute.

    ReplyDelete
  15. I belum pernah pergi Nara Park lagi, semoga Covid-19 cepat berlalu so that i can travel again.

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Fana Halim. Design by FCD.