Final exam

Monday, April 22, 2013

Assalamualaikum w.b.t....

2 weeks final examination here !!
Arghhh berusaha memerah otak untuk final ..
Diharapkan dapat buat yang terbaiklah semua hendakNya ..

Tadi baru selesai 1 paper ..
Ventilation and Air Conditioning 3 ..
Baru lega 1 paper settle, tapi 4 lagi masih menunggu mak kau !!

Semester ni gua ada 5 paper wa cakap sama lu ..
Kurang sikit lah dari semester lepas ada 6 ..
Tapi ini last sem kan so 5 jelaa ..
Ala kurang satu jer pun , tu pun nak kecoh . Wkwkwkwk ..

Minggu ni 2 paper .
Minggu depan 3 ..
Minggu ni relaks sikit lah gap 1 hari dari harini ..
Minggu depan amekaw !! Ada 2 paper dalam sehari ..
Lepastu esoknya pula 1 lagi paper ..
Arghh !! Seteghessssssss !!
Paper killer pula tu 1 hari ..

Perghhhh rasa nak balik tanam anggur saja ni ..
NO NO NO FARHANA !
Itu adalah salah satu pintu neraka yang terdapat dalam diri seorang manusia ..
KATAKAN TIDAK KEPADA PUTUS ASA !!

Tapi diharapkan dapat buat yang terbaik lah untuk last semester ni ..
Chaiyokk !!

Doakan gua berjaya ya kawan-kawan !!

Post a Comment

Latest Instagrams

© Fana Halim. Design by FCD.